Не се срамувам от кючека. Това заяви директорът на СОУ Христо Ботев“

...
Не се срамувам от кючека. Това заяви директорът на СОУ Христо Ботев“
Коментари Харесай

Директорът с кючека: Не се срамувам!

Не се срамя от кючека. Това заяви директорът на СОУ " Христо Ботев “ Брусарци Асен Арсенов, предава " 24 часа ". 

Повод за думите му са плъзналите в интернет фрагменти, на които той играе кючек с възпитаници на фона на портрет Кирил и Методий на ромски празник в учебното заведение. За елементи от секундата се вижда и портретът на Ботев. На видеото шефът на Средно учебно заведение " Христо Ботев “ в Брусарци си партнира с ученичка по време на танца.

Съученици на момичето ги снимат. По-късно клипът потегля и в Ютюб и по този начин се разгаря абсурдът. В мрежите гневни жители атакуват шефа, че скверни Кирил и Методий, че и Ботев, като играе кючек. 

" Прочетох какви ли не мнения, които са засегнатост към всички учители. Някой написа: " Дайте им по 5000 лв. заплати на учителите, а другите ще мизерстват “, възмущава се шефът, който споделя, че ромчетата почитат кючека, този танц е в кръвта им. Подхожда на ромския празник, който са чествали.

" Подадох тъжба в прокуратурата. Искам да няма дискриминация. Ние приобщаваме ромските деца към школото. От 183 възпитаници 81% са ромчета. Направих го от взаимност. Явно имам врагове или просто зложелатели се възползват от случая. Тук се приказва, че ще ме уволнят, а нашето учебно заведение е положително, имаме ученици, които вървят по надпревари и получават награди. На 7 април чествахме празника на ромите. Децата бяха в приповдигнато въодушевление. Питаха ме " Господине, може ли кючек? ". И аз им позволих. В огромното междучасие в коридора танцувахме. Не сме се крили. Има 43 камери, бяхме сложили микрофони за музиката. Започнахме с Химна на Република България. Имахме празненство, на което участваха родителите. Подадох тъжба против мъжа, който е пуснал видеоклипа ", споделя още Арсенов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР